Toteutimme Fida secondhandille Usko tai älä -kampanjan, jolla lisätään valikoitujen kohdeyleisöjen tietoisuutta tavaralahjoittamisesta yhtenä auttamisen muotona.

Hanna-Maria Seppälä osallistui Lanka Digitalin toteuttamaan kampanjaan, sillä hän kokee auttamisen tärkeänä: “Näen koko maailman meinä, joka tarkoittaa sitä, että kun muu maailma voi hyvin, niin myös me täällä Suomessa voimme hyvin.

Lanka Digital vastasi tuotannon suunnittelusta, käsikirjoittamisesta, ohjauksesta, sekä kampanjan digitaalisesta markkinoinnista.

Kampanjassa yhdeksän julkisuuden henkilöä lahjoitti Fida secondhandille itselleen tärkeän, mutta ylimääräiseksi jääneen, vaatteen tai tavaran ja kertoi lahjoitettavan tavaran tarinan. Julkisuuden henkilöt valittiin siten, että saimme mahdollisuuden puhutella toisistaan erilaisia kohdeyleisöjä.

Kampanjaan osallistuneet julkkikset olivat Hanna-Maria Seppälä, Rudi Rok, Keijo Leppänen, Karita Tykkä, Janni Hussi, Sanna Kiiski, Anne Pohtamo sekä Meri Ikonen. Kampanjan juontajana toimi Lotta Näkyvä.

Kampanjassa tuotiin esiin myös Fidan tekemää työtä eri kohdemaissa kertomalla, miten lahjoituksella saadaan tehtyä Fidan kohdemaissa ympäri maailmaa.

Videoiden avulla Fida secondhand tavoittaa kymmeniätuhansia potentiaalisia lahjoittajia digitaalisen markkinoinnin avulla.

Usko tai älä -kampanjakokonaisuus ulottuu kevääseen 2018 saakka.